- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Podrška Grada mladim plivačicama

Posted By Gorica.hr On 12.10.2010. @ 18:34 In Vijesti | Comments Disabled

plivacice11 [1]Gradonačelnik Dražen Barišić, njegov zamjenik Ervin Kolarec i gradonačelnikov savjetnik za osobe s invaliditetom Darko Matić, primili su danas tri mlade plivačke nade iz našega grada: Petru Brletić, Marcelu Mikulčić i Mariju Horvačić.

Djevojke su članice plivačkog kluba osoba s invaliditetom „Natator“ iz Zagreba i u svojim disciplinama ostvaruju vrhunske rezultate. Marcela je čak proglašena za sportsku nadu 2009. godine u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora.
Djevojke svakodnevno treniraju na bazenu u Utrinama i najveća želja im je nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Gradonačelnik Barišić čestitao je mladim plivačicama na svemu što su postigle i istakao, kako će Grad biti uz njih i pomagati im na sve načine.

- Kroz desetak dana u OŠ Eugena Kumičića otvara se teretana za osobe sa posebnim potrebama i ona će vam uvijek biti na raspolaganju – napomenuo je gradonačelnik Barišić.

Gradonačelnik je na kraju susreta mladim sportašicama uručio poklone, komplete sportske opreme, a one su mu uzvratile zahvalnicom na iskazanoj podršci.

plivacice2 [2]plivacice3 [3]plivacice4 [4]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2010/10/podrska-grada-mladim-plivacicama/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/plivacice11.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/plivacice2.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/plivacice3.jpg

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/plivacice4.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal