Grad Velika Gorica

Vijesti

Moj Grad, moj klub

hnkgorica1HNK Gorica dobio je novi identitet, koji je u obliku novog grba i dresova predstavljen na press konferenciji. Grbom dominiraju crna i crvena boja, a kako i sam predsjednik kluba kaže Nenad Črnko, želja je uprave HNK Gorice i bila povezivanje i sinergija s Gradom Velikom Goricom.

U tom smislu je predstavljen novi slogan „Moj grad, moj klub“. – I upravo pod okriljem te rečenice želimo rasti i izrasti u prvenstveno ozbiljan sportski kolektiv, ruku pod ruku sa svim žiteljima grada Velike Gorice i na ponos čitave regije- istaknuo je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice.

hnkgorica2Inače, HNK Gorica je nastao na temeljima NK Radnika, a nakon dugih 16 godina „sušnog perioda“, u samo godinu dana rada HNK Gorica je postala drugoligaš, a cilj Uprave kluba je da u sljedećem razdoblju klub bude na stabilnim drugoligaškim nogama.
Uvjete za to imaju i u samom ŠRC-u koji je uređen sredstvima grada – od promjene krovišta na upravnoj zgradi do postavljanje stolica na zapadnoj tribini, farbanja zapadne i istočne tribine, a kako je na predstavljanju istaknuo zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec Grad će i dalje podržavati napore HNK Gorice i stajat će iza kluba kao što je to bilo i prethodnih godinu dana. – Grad takve veličine zaslužuje imati jednog stabilnog drugoligaša i Grad klubu daje punu podršku. Jasno, podršku ima i 18 ostalih klubova s našeg područja koji će uspostavom ove nogometne hijerarhije imati koristi u sportu – zaključio je Kolarec. Uz Grad podršku HNK Gorici daje i Udruga navijača – HNK Gorica „Šljakeri“ i sigurno će biti dvanaesti igrač kluba.