Grad Velika Gorica

Vijesti

Problem parkiranja umirovljenika kod Doma zdravlja

parkiranjeU srijedu, 21. srpnja 2010., zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Stjepan Kos održao je sastanak sa predsjednikom GO Hrvatske stranke umirovljenika Josipom Bolješićem u svezi rješenja pitanja naplate parkiranja kod goričkog Doma zdravlja.

Naime, veliki broj goričkih umirovljenika svakodnevno dolazi na preglede u Dom zdravlja, a ne mogu se parkirati u zoni gdje se parking ne naplaćuje jer su ta mjesta skoro uvijek zauzeta. Na sastanku je bio prisutan i voditelj usluga jedinice parkinga VG Komunalca Vedran Pedišić, te je pokušano doći do rješenja kako bi umirovljenici mogli lakše parkirati ispred Doma zdravlja. Jedno od rješenja je svakako kupovina mjesečnih karata po znatno povoljnijim uvjetima za II zonu parkiranja koja se naplaćuje nasuprot besplatnoj zoni za parking. Tu se nalazi oko 100-tinjak parking mjesta i na njima nije problem naći parking.

Dogovoreno je da se nakon još nekoliko konzultacija kroz neko vrijeme definira konačno rješenje kako bi umirovljenici bez tih problema mogli posjećivati svoje liječnike.