Grad Velika Gorica

Vijesti

Velika Gorica imat će najmoderniju poštu u Hrvatskoj

posta1Pošta u Kolarevoj bit će obnovljena za 120 radnih dana, a Velika Gorica će time dobiti najmoderniji poštanski ured u Hrvatskoj, prvi kojeg Hrvatska pošta d.d. gradi po novim standardima.

Rečeno je to danas tijekom susreta gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića i predsjednika Uprave Hrvatske pošte d.d. Roberta Jukića i njihova zajedničkog obilaska radova na zgradi pošte u Kolarevoj ulici.

Gradonačelnik Barišić zahvalio je građanima na razumijevanju i strpljenju kroz svo ovo vrijeme dok je pošta bila zatvorena, te izrazio zadovoljstvo što su radovi na obnovi konačno počeli.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte d.d. Robert Jukić rekao je kako se obnova pošte oduljila zbog stečaja bivšeg izvođača radova i sudskog postupka koji je nakon toga uslijedio.

- Ovaj poštanski ured u Velikoj Gorici, prvi je u Hrvatskoj koji će biti izgrađen po novim standardima. To znači da će prostor za korisnike biti puno veći nego do sada, a korisnici će moći koristiti bežični Internet, te druge sadržaje – rekao je Jukić.

Vrijednost radova je 1,8 milijuna kuna.

posta2 posta4