Grad Velika Gorica

Vijesti

Hvala Karlovcu

IMG_2141Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, primili su danas vodstvo karlovačke županije i Grada Karlovca, te čelne ljude karlovačke policije i zdravstvenih ustanova, kako bi im se zahvalili za sve što su učinili za učenike OŠ Jurja Habdelića prilikom prometne nesreće koju su doživjeli pored Karlovca.

Gradonačelnik Barišić zahvalio je gostima iz Karlovca na profesionalnosti, ali i toplini koju su pokazali prema goričkim učenicima i njihovim roditeljima.

Župan Kožić je podsjetio, kako su samo par dana nakon učenika OŠ Jurja Habdelića, na karlovačkom području stradali i osnovnoškolci iz Prigorja Brdovečkog, te da su u oba slučaja djelatnici nadležnih karlovačkih institucija reagirali brzo i prisebno.

Gradonačelnik Karlovca Damir Jelić zahvalio je domaćinima na pozivu u Veliku Goricu i istakao odličnu suradnju sa gradonačelnikom Barišićem u danima kad se dogodila prometna nesreća.

Uz gradonačelnika Karlovca Damira Jelića, u karlovačkoj delegaciji stigli su i karlovački župan Ivan Vučić, zamjenik župana Josip Šafar, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Karlovac Josip Žunić, ravnatelj Policijske uprave Karlovac Josip Ćelić, ravnateljica karlovačkog Doma zdravlja Jadranka Šutić, zapovjednik JVP Karlovac Miroslav Rade, te pročelnik ureda gradonačelnika Ivan Uđbinac.

IMG_2072 IMG_2102 IMG_2119 IMG_2073