- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Građanima od sada dostupna ‘e-pisarnica’

Posted By Gorica.hr On 17.06.2010. @ 13:46 In Vijesti | Comments Disabled

episarnica [1]Zahvaljujući projektu e-pisarnica [2] građani Velike Gorice od sada mogu u svakom trenutku uz pomoć računala i naprednijih mobilnih uređaja provjeriti u kojoj fazi se nalazi rješavanje njihova predmeta pri Gradskoj upravi.

Prije točno godinu dana gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi zamjenici Stjepan Kos i Ervin Kolarec stupili su na svoje dužnosti. Već tada, gradonačenik Barišić je kao jedan od svojih ciljeva istakao kvalitetnije korištenje Interneta u informiranju građana i komuniciranju s njima, te razvoj internetskih servisa namijenjenih Velikogoričanima.

Sa novim gradskim portalom po prvi puta pružen je transparentan uvid u sve odluke gradonačelnika, odnosno izvršne gradske vlasti, a gradski službenici odgovaraju putem portala na upite građana.

Sada, pokretanjem e-pisarnice, po prvi puta Grad Velika Gorica građanima pruža i usluge putem Interneta. Građani će pri predaji predmeta u pisarnici Gradske uprave, osim potvrde o zaprimanju, dobiti i PIN kojim će svakodnevno moći provjeriti status rješavanja svog predmeta, a da neće zbog toga morati dolaziti u zgradu Gradske uprave.

Projekt e-pisarnice izradila je tvrtka APIS IT, koja je prošle godine izradila i e-pisarnicu Grada Zagreba.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2010/06/gradanima-od-sada-dostupna-e-pisarnica/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/episarnica.jpg

[2] e-pisarnica: https://e-uprava.apis-it.hr/pisarnicavg/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal