Grad Velika Gorica

Najave

'Sve za pet!' - knjige za pet kuna

treca-runda-konacnoNa 8. Proljetnom sajmu, koji će se održati u subotu i nedjelju 15. i 16. svibnja, na štandu ispred Središnjeg odjela Gradske knjižnice opet ćete moći kupiti knjige za odrasle, te dječje knjige i slikovnice po jedinstvenoj cijeni od samo pet kuna.

U trećoj rundi akcije “Sve za pet!” Gradska knjižnica Velika Gorica odlučila je obračunati sa svim onim knjigama koje za koje već godinama mislite da su prestare da se uopće nalaze na policama knjižnice, ali bi se sasvim lijepo uklopile u vaše!

Dječji odjel u svom šatoru ponovno izlaže dječje radove nastale u sklopu prigodnih kreativnih radionica tijekom godine, a oslikane vrećice, magnete ili predmete ukrašene decoupage tehnikom moći ćete također kupiti po cijeni od pet kuna! Prihod od prodaje knjiga i dječjih radova namijenjen je nabavi materijala za kreativne dječje radionice iz ciklusa “Stvarajmo zajedno” koje već četiri godine za redom organiziraju Dječji odjel i Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, a cilj mu je inkluzija djece s posebnim potrebama.

I ove godine predstavlja se djelatnost knjižnice i usluge za korisnike, građani će se moći informirati o uvjetima upisa i pravilima knjižnice, a u šatoru Dječjeg odjela djeca mogu sudjelovati u kreativnim radionicama koje se organiziraju u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.