Grad Velika Gorica

Vijesti

Barišić: Neću dopustiti komunalni kolaps

db4Briga za građane i njihove potrebe, glavna je zadaća svakog gradonačelnika kojeg su ti isti građani neposredno izabrali da ih zastupa i vodi grad u dobivenom mandatnom razdoblju. Time se vodim cijelo vrijeme svog dosadašnjeg mandata, a tako će biti i ubuduće – ističe u svom današnjem priopćenju gradonačelnik Dražen Barišić.

- S punim pravom i odgovornošću poručujem da ću učiniti sve da do komunalnog kolapsa u Velikoj Gorici ne dođe. Politička podmetanja, koja se duže vrijeme vode iz SDP-ovih i HNS-ovih redova ne želim komentirati, jer već sam jednom rekao i opet ponavljam – vodeći ljudi tih stranaka u Velikoj Gorici bore se samo za političke funkcije, fotelje i cijeli život žive od politike i za politiku.
Zato, podržavam razgovore između HDZ-a i DC-a o zajedničkoj suradnji i formiranju većine u Gradskom vijeću. Uvjeren sam da ću dobro surađivati s Gradskim vijećem i da ćemo puno brže i efikasnije rješavati goruće probleme grada i raditi na razvijanju projekata koji služe na dobrobit Velikogoričanima i Velikoj Gorici.