Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Raskrižje u Novom Čiču

Poštovani!
Obraćam Vam se sa zamolbom za rješavanje raskrižja Velikogoričke ulice i Vukovinske, te Ščitarjevske ulice u naselju Novo Čiče. Svakako se upoznati sa nastojanjima prijašnjeg saziva MO, a i sadašnjeg (kojeg sam član onda i sada) da se riješi signalizacija na ovome čvorištu, ili u najmanju ruku da se postave ležeći policajci na prometnici – Velikogorička ulica, a poradi sigurnosti naše djece, jer kako znate, na samom križanju se nalazi i područna škola koja je po brojnosti učenika i najveća na ovome području. Upoznata sam sa gradnjom nove škole, no ovakova mogućnost usporavanja prometa, također bi riješila i buduće probleme, jer sadašnji prostor škole planira se i za neke druge sadržaje vezane za djecu.
Unaprijed zahvaljujem.

Nataša Hader

1 komentar na: Raskrižje u Novom Čiču

  • Dario

    to križanje je već isprojektirano i bit će predstavljeno sa novom studijom grada Velike Gorice, vjerujem na Vaše veliko zadovoljstvo, upravo sa ciljem smirivanja prometa.
    ostaje na Gradu da se to realizira…

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>