Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Montažne sportske dvorane

Moj prijedlog odnosi se na izgradnju trenažne sportske dvorane u Velikoj Gorici. Koliko sam shvatio cijeli taj postupak je trenutno zaustavljen jer se čeka završetak sudskog postupka. Kad je već tako bilo bi dobro još jednom napraviti detaljnu analizu postojećeg projekta jer tvrdim da je on promašen.

Umjesto izgradnje jedne skupe trenažne dvorane bilo bi bolje postaviti dvije ili tri montažne dvorane. Tri takve dvorane u potpunosti bi zadovoljile potrebe goričkih klubova za trenažnim prostorom, kao i potrebe rekreativaca. Jedna od dvorana se može postaviti i u okolici, ne moraju sve biti u samom gradu.

Montažne dvorane puno su jeftinije i za izgradnju i za održavanje, a sasvim su dovoljne za treninge sportaša.

S poštovanjem.

Josip

3 komentara na: Montažne sportske dvorane

  • Goran

    Smatram da je ovaj prijedlog u potpunosti prihvatljiv iz dva razloga. Prvo, velikogoričkim športašima je najbitnije i najpotrebnije da se što žurnije stvore uvjeti za normalan rad (trenažni proces)mnogobrojnih športskih udruga i njihovih selekcija. Drugo, mišljenja sam da bi montažne dvorane u konačnici bile mnogo brži i jeftiniji, a ništa manje kvalitetan projekt od projekta trenažne dvorane koji ćeka sudski rasplet. Pored trenažnih dvorana nužno je riješiti i klupske prostorije za sve udruge dvoranskih športova , jer uprave navedenih udruga i njihovi treneri sastanke i dogovore održavaju po kafićima i neki drugim za to neprimjerenim mjestima. U kroničnom nedostatku prostora za trening (dvorana) najskuplje za naš Grad je izgubljeno vrijeme , jer sa svakim izgubljenim danom izgubili smo za šport po nekoliko mladih ljudi i djece koji su umjesto u športske dvorane otišli u kafiće i krenuli nekim drugim putem bez povratka.

  • Bero

    E kad bi sve lokalne vlasti razmisljale kao ova dva gospodina

  • Bero

    Kasno sam vidio sto se kod vas događa i to vrlo kvalitetno i pametno sa montaznim dvoranama
    Svaka čast
    Trebala bi država donijeti zakon da lokalne uprave prije nego izgrade betonske dvorane- mastodonfe od 40 milijuna kuna, obavezno moraju izgraditi montazne dvorane čija je cijena oko 2 milijuna kuna.
    Broj montaznim dvorana bi se odredio tako da na 6000 stanovnika se mora izgraditi jedna takva.
    E kad bi bilo pametnih u vladi.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>