Grad Velika Gorica

Vijesti

Donirana invalidska kolica

kolicaNastavlja se gradska briga po pitanju provođenja Strategije za izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom. Tako je danas u gradskoj upravi Velikogoričanin Vlado Marković primio invalidska kolica – donaciju g. Rade Barišića, člana Zavičajnog kluba Odžaka.

– Budući da poznajem osobe iz Velike Gorice, a inače već niz godina radim sa udrugama koje okupljaju osobe s invaliditetom, odlučio sam svoje djelovanje u vidu donacija proširiti i na Veliku Goricu. Dobio sam informaciju da g. Marković treba kolica i evo ih – izjavio je na predaji svoje donacije g. Rade Barišić.
U ime Grada donaciju je pratio savjetnik gradonačelnika za osobe s invaliditetom Darko Matić, koji je ovom prilikom podsjetio kako je Vlado Marković izuzetan pjesnik, a Grad je svojevremeno i organizirao promociju njegove zbirke pjesama. – Dodao bih još samo kako će između ostalih i g. Marković moći koristiti prijevoz kombija za osobe s poteškoćama u kretanju, koji u Veliku Goricu dolazi sljedeći tjedan – poručio je savjetnik Matić.