Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Vijesti

Zbogom oružje

oruzje2_717x538Grad Velika Gorica, Policijska postaja Velike Gorice i braniteljske udruge zajedno organiziraju akciju dragovoljnog prikupljanja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava.

Utvrđeno je to na današnjem zajedničkom sastanku, na kojem su sudjelovali gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, zamjenik Ervin Kolarec, načelnik policijske postaje Evelin Mustapić i njegov suradnik Božo Radoš te predstavnici svih braniteljskih udruga s područja Grada Velike Gorice.

Akcija, pod radnim nazivom „Zbogom oružje“ bit će održana 24., 25. i 26. 3. 2010. godine od 12 do 20 sati u prostorijama braniteljskih udruga u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 2 (zgrada stare općine, I. kat, soba 13).

oruzje_717x538Oružje će se predavati dežurnim članovima braniteljskih udruga bez evidencija i nazočnosti službene osobe (policije), a policija će svakodnevno odvoziti prikupljeno oružje. Detaljne informacije moguće je dobiti na telefon 099/5129246, a građani će o akciji biti obaviješteni i putem letaka i plakata kao i kroz sredstva javnog informiranja.