- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Poziv na nogometnu utakmicu između ekipa Perice Meštrovića i gradonačelnika Barišića

Posted By Gorica.hr On 26.02.2010. @ 12:22 In Najave | Comments Disabled

perica [1]U novoj sportskoj dvorani osnovne škole Eugena Kumičića, koja je uređena brigom i zalaganjem gradonačelnika Velike Gorice, a na inicijativu KK Gorice i ravnateljice, sutra će se odigrati povijesna utakmica između razreda malog Perice Meštrovića i njegove ekipe te gradonačelnika Barišića i njegove ekipe.

Perica uoči utakmice poručuje Barišiću:“Razbit ćemo te“, pa vas pozivamo da popratite ovaj zanimljiv susret koji će početi u 10:30.

Sportski dan u Kumičiću počinje u 9:00, otvaranjem školskog turnira u graničaru te odbojci za djevojčice dječake. U 10:00 sati egzibicijsku utakmicu igraju roditelji protiv nastavnika, a u 10:30 je na rasporedu spomenuta utakmica visokog rizika Perica – Barišić.

Podsjećamo, Perica je učenik petog razreda osnovne škole koji je došao na primanje gradonačelniku i oduševio ga svojim projektom revitalizacije rijeke Odre. Zbog toga je za malog Pericu i njegov razred bio organiziran izlet na rijeku Odru, a utakmica je nastavak realizacije tada danog obećanja.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2010/02/poziv-na-nogometnu-utakmicu-izmedu-ekipa-perice-mestrovica-i-gradonacelnika-barisica/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/perica.JPG

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal