Grad Velika Gorica

Vijesti

Perica 'razbio' Barišića

jadran slike 013_717x538Dugo očekivana utakmica visokog rizika između ekipe malog Perice Meštrovića, učenika petog razreda i gradonačelnika Velike Gorice, Dražena Barišića, završila je gradonačelnikovim porazom. Peričina ekipa, baš kako je mali genijalac i poručivao, razbila je odrasle, „provjerene“ nogometne mahere.

Nakon dva odigrana poluvremena rezultat je pokazao 3:2 za Pericu. Obje su se ekipe svojski trudile nadjačati protivnika, a gradonačelnik i Perica u nekoliko su se situacija našli u izravnim duelima, iz kojih je Perica uglavnom izlazio kao pobjednik. Golmani obje ekipe dobro su odradili posao, a zamjenik gradonačelnika Stjepan Kos ulagao je velike napore kako bi zaštitio mrežu gradonačelnikove ekipe, no, ipak je primio i treći, presudan gol. – Stvarno su nas razbili, bili si jači, bolje pripremljeni.

Čestitam na pobjedi i pozivam Pericu na revanš kad se mi bolje fizički pripremimo – rekao je gradonačelnik Barišić kojem je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Snježana Dražić Pavić odmah ponudila korištenje školske teretane, ali uz napomenu kako ova Peričina pobjeda zaslužuje donaciju jedne garniture dresova za školu. Perica, zadovoljan odrađenim poslom pružio je Barišiću ruku prijateljstva i prihvatio ponuđeni revanš. Zajedničkom gusjenicom završio je susret, nakon kojeg su egzibicijsku utakmicu u odbojci odigrali roditelji protiv profesora. Spomenimo na kraju da je ovim današnjim utakmicama i službeno otvorena školska sportska dvorana, koju je na inicijativu ravnateljice i košarkaškog kluba Gorica uredio Grad uz pomoć sponzora poput Mladena Galekovića koji je donirao kompletan parket za dvoranu.

jadran slike 012_717x538jadran slike 002_717x538jadran slike 018_717x538jadran slike 017_717x538jadran slike 016_717x538jadran slike 010_717x538