Grad Velika Gorica

Obavijesti

Upisi u programe Centra za djecu, mlade i obitelj

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica traju upisi za niz novih programa.

Plesna radionica – program je namijenjen osnovnoškolcima koji na grupi usvajaju plesne tehnike i korake, a pritom se i dobro zabavljaju. Program se odvija utorkom u večernjim satima.

Topli kutak – program je namijenjen učenicima 1. i 2. razreda OŠ koji ne pohađaju program dnevnog boravka u svojoj školi. Učenici pohađaju program svakodnevno, prije ili poslije nastave, a za vrijeme “Toplog kutka” oni se druže, upoznaju nove prijatelje, pišu zadaće ili uče. Sve se odvija u sigurnom okruženju i pod stručnim vodstvom.

Učionica – program je namijenjen učenicima od 3. do 5. razreda OŠ koji dva puta tjedna pišu zadaće i uče, a uz to se s njima radi na tehnikama učenja.

Baby fitness – program je namijenjen bebama do 7 mjeseci starosti i njihovim roditeljima. Odvija se jednokratko u trajanju od 60 minuta. Riječ je o UNICEF-ovom programu, a voditeljice su spec. pedijatrice i više medicinske sestre.

U navedene programe možete se upisati radnim danom od 9.00 do 13.00 sati osobno u Centru, Kurilovečka 48, nazvati na telefon 6231-734 ili na e-mail centar@info.dmo.vg.hr.

Svi programi su besplatni!