Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Trkaća staza

Predlazem da se u okolici VG izgradi trkaca staza. Idealna lokacija je između auto puta i ceste VG-Sisak. Staza bi bila dugacka 3.5km. Postoji elegantan nacin da se ona izgradi uz minimalna ulaganja. Nemoram naglasavati da bi se trebali nekamo maknuti sa ulice trkaci i svi ostali koji imaju potrbu za brzinom. Sav ostali turisticko -hotelski i servisno prodajni sadrzaj imamo. Uz to bi se mogla organizirati takmicenja sa ucesnicima iz susjednih zemalja sto bi doprinjelo razvoju turizma. Zeljno iscekujem odgovor. Zainteresiranima mogu objasniti detalje.

Nevres Ćosić

3 komentara na: Trkaća staza

  • Tomislav

    Apsolutno podržavam inicijativu i prijedlog.
    Ukoliko se iznađe riješenje i podrži prijedlog sa organizacijske strane drag race utrka mogu jamčiti dovođenje natjecatelja ispred ORGANIZACIJE FIA, te eksploataciju staze minimalno 6 mjeseci u godini.

    Sretno,

  • zlatko

    Mislim da nije vrijeme za ulaganje u trkaće staze.Ima stvari koje su puno bitnije za Goricu i okolna mjesta.

  • nevres

    Istina nakupilo se problema, staza i nije tako velika investicija pa bi vozaci manje divjali na cesti a o razvoju tog sporta i moto turizma da i ne govorim.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>