- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Božićna čestitka gradonačelnika Barišića

Posted By Gorica.hr On 24.12.2009. @ 13:44 In Vijesti | Comments Disabled

djecjitjedan [1] – U ovo vrijeme htio bih vam reći koliko sam ponosan na našu zajednicu jer mi se čini da nitko nema toliko vrijednih ljudi u zajednici kao mi – započeo je svoju božićnu čestitku gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

- Imamo puno vatrogasaca, tamburaša, plesača, imamo sportaše, tako da mi se čini da je svatko u Gorici, ali i u okolnim selima uključen u zajednicu. Tako vrijednoj zajednici želim da svi budemo na raspolaganju, jer se isplati vidjeti zadovoljnog Turopoljca, Velikogoričana, vidjeti malo dijete kako razigrano pleše, čuti od starijih priče našega kraja na koje smo toliko ponosni. Upravo zbog toga trebamo raditi i graditi objekte u kojima ćemo učvrstiti to naše zajedništvo. Zato smo u gradu i smanjili sve troškove koje smo mogli kako bi sljedeće godine mogli izgraditi gospodarsku zonu, komunalnu infrastrukturu i sportsku dvoranu – objasnio je gradonačelnik Barišić, čestitavši Božić ovim riječima:

- Nadam se da ću dogodine svoju čestitku uputiti upravo iz jednog od tih objekata. Blagoslovljen Božić i sretna Vam Nova godina!


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2009/12/bozicna-cestitka-gradonacelnika-barisica/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/djecjitjedan.JPG

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal