Grad Velika Gorica

Najave

VG Poduzetnički centar: Tjedan otvorenih vrata

U tjednu od 9. do 13. studenog 2009. godine VG Poduzetnički centar d.o.o., lokalna razvojna agencija Grada Velike Gorice, organizira „Tjedan otvorenih vrata“ u cilju osnaživanja gospodarskog djelovanja kroz poduzetništvo.

Glavno događanje u sklopu „Tjedna“ jest konferencija „Dobrim idejama do EU fondova za gospodarstvo i poljoprivredu“ koju organiziramo u srijedu 11. studenog zajedno sa Centrom za europske pretpristupne procese Hrvatske udruge poslodavaca, a čiji zadatak je donijeti konkretne primjere i iskustva u provedbi projekata iz područja gospodarstva i poljoprivrede koji su bili uspješni u ugovaranju donacija iz proračuna Europskih zajednica.
Od ostalih aktivnosti tijekom „Tjedna otvorenih vrata“ valja izdvojiti skup na temu faktoringa (9. studenog) i termine za besplatno savjetovanje poduzetnika s odvjetnikom (10. studenog). Uvod u „Tjedan otvorenih vrata“ čini dvodnevna radionica na temu upravljanja poslovnim rizikom (4.-5. studenog), dok se aktivnosti nastavljaju i u tjednu od 16. do 19. studenog, kada Centar organizira tradicionalni i popularni četverodnevni seminar „Upoznavanje poduzetničke okoline“ kojeg je do sada pohađalo više od 120 velikogoričkih poduzetnika. Priredili smo i puno korisnih knjiga, brošura i materijala o poduzetništvu, poslovnom planiranju i poslovanju u Europskoj uniji. Dio aktivnosti „Tjedna otvorenih vrata“ sufinanciraju i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i HAMAG.
Raspored „Tjedna otvorenih vrata“, kao i program konferencije, moguće je pronaći na www.poduzetnicki-centar.hr.