- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Upisi u grupe Centra za djecu, mlade i obitelj

Posted By Gorica.hr On 21.10.2009. @ 10:03 In Obavijesti | Comments Disabled

cdmo [1]U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica traju upisi u grupu „Znam drugačije“ za učenike 5. i 6. razreda osnovne škole, te u grupu “„Rastimo zajedno – Prve 3!“ koja je namijenjena roditeljima djece u dobi do 3 godine.

ZNAM DRUGAČIJE

Članovi grupe iskustveno uče kroz različite zanimljive aktivnosti o sebi i o drugima, uče suradničke odnose u grupi i uvažavanje različitosti, razvijaju komunikacijske vještine i vježbaju umijeće nenasilnog rješavanja sukoba.
Program se odvija kroz 25 susreta jednom tjedno u večernjim satima.

Prijave se primaju do 30. listopada.

RASTIMO ZAJEDNO – PRVE 3!

Teme su: Dijete u razvoju, Komunikacija, Uloga majke/uloga oca/uloga partnera, Igra i kreativnost, Priče i knjige, Zdravlje, odgoj i obrazovanje, Braća i sestre, Što i kako s prkosom, Dječji strahovi, Disciplina nije kažnjavanje, Odgojni stilovi.

Planira se 10 susreta, koji će se održavati svaki tjedan u trajanju od 2 sata. Grupu će voditi Andreja Pravdić, dipl. defektologinja – socijalna pedagoginja i Sandra Matijević, dipl. defektologinja – socijalna pedagoginja.

Upisati se možete osobno u Centru, putem e-maila ili na telefon 6231-734 svaki dan od 10 do 16 sati do 02. studenog 2009.

Pohađanje je besplatno.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2009/10/upisi-u-grupe-centra-za-djecu-mlade-i-obitelj/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/cdmo.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal