Grad Velika Gorica

Najave

Predstavljanje knjige 'Epidemija popustljivog odgoja'

U sklopu akcije “Grad Velika Gorica – grad prijatelj djece” s temom odgoja i obrazovanja na prvi dan Mjeseca hrvatske knjige bit će predstavljena najnovija hit knjiga “Epidemija popustljivog odgoja: zašto su djeca nevesela, nezadovoljna, sebična… te kako im pomoći”, autorskog dvojca Roberta Shawa i Stephanie Wood u izdanju nakladničke kuće V.B.Z.

Predstavljanje će se održati sutra, u četvrtak 15. listopada 2009. u 19.00 sati u Gradskoj knjižnici, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37. Ulaz je slobodan.

Iz Gradske knjižnice pozivaju sve roditelje da se na vrijeme upoznaju s ovom korisnom knjigom koja vas između ostalog uči kako morate postupati prema djeci, objašnjava razlike između egocentričnosti i samopoštovanja; tumači zbog čega morate djecu zaštititi od medija; nudi strategije za spašavanje djece koja su se našla “na rubu”.”Epidemija popustljivog odgoja” je poziv roditeljima da preuzmu odgovornost za svoju djecu i pruže im ono što stvarno trebaju da bi rasla i razvijala se, voljela.

Knjiga će se na predstavljanju prodavati po promotivnoj cijeni.