- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradski čelnici obišli Dubranec, Cerovski vrh i Gustelnicu

Posted By Gorica.hr On 21.10.2009. @ 15:52 In Vijesti | Comments Disabled

dubranec,obilazak [1]Derutni društveni domovi, zapuštene prometnice i manjak sportskih igrališta i mjesta okupljanja za mlade prioriteti su u Mjesnim odborima na području Vrhovlja. Dubranec, Cerovski vrh i Gustelnica bila je ruta koju su danas obišli zamjenik gradonačelnik Ervin Kolarec i Stjepan Žordić iz gradskog odjela za mjesnu samoupravu.

Problem sela Vrhovlja je vodovod, kaže predsjednik Mjesnog odbora Dubranec Ivan Kušević.
Društveni dom u Dubrancu u potpunosti je namješten, uređeno je krovište, sanitarije, te uvedeno grijanje. Društveni dom prokišnjava u Cerovskom vrhu, pa je stoga prioritet urediti krovište ali i nogometo igralište u neposrdnoj blizini, kaže predsjendik MO Stjepan Matak.
Svi ovi problemi jedni su od prioriteta gradske vlasti koja će, kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec upravo ovim goričkim naseljima posvetiti više brige i pažnje nego je bilo do sada. Tako će se riješiti pitanje rasvjete u društvenom domu u Dubrancu te sanacija krova na domu u Cerovskom vrhu
Čelnici su posjetili i Gustelnicu gdje je ove godine dovršeno uređenje tamošnjeg društvenog doma, čija je investicija iznosila oko 307 tisuća kuna. Uz dom je napravljeno i dječje igralište te sadržaji za mališane, a službeno otvorenje bit će do kraja godine.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2009/10/gradski-celnici-obisli-dubranec-cerovski-vrh-i-gustelnicu/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/dubranecobilazak.JPG

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal