Grad Velika Gorica

Vijesti
, ,

Gradski čelnici obišli Dubranec, Cerovski vrh i Gustelnicu

dubranec,obilazakDerutni društveni domovi, zapuštene prometnice i manjak sportskih igrališta i mjesta okupljanja za mlade prioriteti su u Mjesnim odborima na području Vrhovlja. Dubranec, Cerovski vrh i Gustelnica bila je ruta koju su danas obišli zamjenik gradonačelnik Ervin Kolarec i Stjepan Žordić iz gradskog odjela za mjesnu samoupravu.

Problem sela Vrhovlja je vodovod, kaže predsjednik Mjesnog odbora Dubranec Ivan Kušević.
Društveni dom u Dubrancu u potpunosti je namješten, uređeno je krovište, sanitarije, te uvedeno grijanje. Društveni dom prokišnjava u Cerovskom vrhu, pa je stoga prioritet urediti krovište ali i nogometo igralište u neposrdnoj blizini, kaže predsjendik MO Stjepan Matak.
Svi ovi problemi jedni su od prioriteta gradske vlasti koja će, kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec upravo ovim goričkim naseljima posvetiti više brige i pažnje nego je bilo do sada. Tako će se riješiti pitanje rasvjete u društvenom domu u Dubrancu te sanacija krova na domu u Cerovskom vrhu
Čelnici su posjetili i Gustelnicu gdje je ove godine dovršeno uređenje tamošnjeg društvenog doma, čija je investicija iznosila oko 307 tisuća kuna. Uz dom je napravljeno i dječje igralište te sadržaji za mališane, a službeno otvorenje bit će do kraja godine.