Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Postavljanje stupića na pločnik

Sukladno mom pismu, ovim putem bih želio predložiti postavljanje stupića koji bi spriječili stalno parkiranje automobila na pločniku na početku Zvonimirove ulice.

Hvala,

Ivan

7 komentara na: Postavljanje stupića na pločnik

  • bozidar

    I ne samo na početku nego skroz do ZABE. Također bi se mogla “docrtati” i četvrta “zebra” na križanju.

  • Marijan

    Ma ne treba stavljati nikakve stupiće i zagradjivati se bezveze,sam treba vratiti pauk službu u V.G.(jednostavnije je neg opet roštati po ulici), pa se neće nitko parkirati(dok su se vozili okolo ntko se nije parkirao po pločniku)..

  • Ivan

    Apsolutno se ne slazem, parkiranje na ovom mjestu nije efikasno sprjecavao ni pauk!

    Jedina stvar koja je rjesila ovaj problem su bili stupici koji su prilikom asfaltiranja izvadjeni i potom, iz meni nepoznatih razloga, nikad vraceni…

  • Bruno

    napravite pješačku zonu u centru Velike Gorice, ulicama matice Hrvatske i Zagrebačkom

  • Nives

    Velika Gorica, na žalost, zbog bahatih vozača, mora nagrđivati prijelaze stupićima kako bi osigurala siguran i nesmetan prijelaz i prolaz pješacima. Budući da policija velike gorice ne poduzima baš ništa da riješi ovaj problem , morat će eto riješiti gradska Uprava.

    Lijep pozdrav

  • Dia

    Slažem se, stupici su pod hitno potrebni… majke s kolicima na toj strani Zvonimirove uopce nemogu proci plocnikom

  • Hrvoje

    Da se i ja nadovežem na problem parkiranja po Gorici…..

    Kad god je misa u Stepinčevoj crkvi (Cibljanica), na samom križanju se parkiraju ljudi koji idu na misu. Dakle, krše se prometna pravila na način da se na tom križanju stvaraju nepotrebne gužve i zaustavljanja normalnog tijeka prometa. Parkiraju se uz cestu, penju se na pločnike, pa čak se dovoze gotovo pred sama vrata crkve. I sve bi to bilo meni jasno da iza crkve ne postoji MORE parkirališnih mjesta za okolne stambene zgrade koje se NE NAPLAĆUJE.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>