- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradonačelnik Barišić primat će građane i poslijepodne

Posted By Gorica.hr On 24.07.2009. @ 05:05 In Vijesti | Comments Disabled

Na tragu svog predizbornog obećanja, gradonačelnik Dražen Barišić proširuje komunikaciju s građanima, kojima želi biti stalno dostupan. Kroz njegov ured, u zadnjih je mjesec dana, prošlo više stotina građana, koji su gradonačelnika upoznali sa svojim problemima i zahtjevima.
Gradonačelnik građane tako prima svakodnevno, a za one koji nisu u mogućnosti doći u gradsku upravu u radno vrijeme, prvi je čovjek grada osigurao poslijepodnevni, dodatni termin. 

- Za sve one koji nisu u mogućnosti doći u radno vrijeme, ja ću dežurati ponedjeljkom od 18 do 20 sati. To je termin u ljetnim mjesecima, a od jeseni ćemo tu komunikaciju sigurno i proširiti – poručio je Barišić.

Građani tako mogu svoje zahtjeve i prijedloge gradonačelniku iznijeti već ovaj ponedjeljak od 18 sati, a svoje ideje i primjedbe zapisat će i na posebno pripremljene obrasce kako bi u što kraćem roku dobili adekvatne odgovore. Građani će tako moći komunicirati s gradonačelnikom u prizemlju zgrade u vjenčaoni.

- Prilika je ovo da kažem kako mi je žao što se u javnosti htjelo ispričati kako sam degradirao predsjednika Vijeća preselivši prostorije iz trećeg kata u prizemlje. Sad ću i ja građane primati u prizemlju, jer je tako i jednostavnije za njih, pa ako je to degradacija, onda sam degradirao i sebe . No, ne bih više trošio riječi na to, želim pozvati Velikogoričane na međusobnu komunikaciju, jer samo će ona donijeti adekvatno rješavanje problema – izjavio je gradonačelnik.

Komunikaciju s građanima, koji su mu, kaže, najvažniji, želi i dodatno proširiti te omogućiti svim stanovnicima Velike Gorice svoju dostupnost uistinu od 0 do 24, što će posebnim projektom i zaživjeti do krajagodine.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2009/07/gradonacelnik-barisic-primat-ce-gradane-i-poslijepodne/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal