- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Barišić prijavljuje Piculu jer je TVG-u dao 676.000 kuna

Posted By Gorica.hr On 28.07.2009. @ 05:08 In Iz medija | Comments Disabled

Današnje izdanje Večernjeg lista donosi tekst pod naslovom “Barišić prijavljuje Piculu jer je TVG-u da 676.000 kuna”, u kojem se navodi kako je gradonačelnik Velike Gorice zatražio od revizora da “pročešljaju” financijske knjige TV Velike Gorice. Naime, otkriveno je, kako je odlukom bivšeg gradonačelnika Tonina Picule, Grad televiziji posudio 676.000 kuna iz proračuna, a još pola milijuna kuna u televiziju je “upumpala” i gradska Vodoopskrba. Rok do kada bi TVG trebala vratiti taj novac je 1. rujna, međutim to se neće dogoditi, jer kako kako je za Večernji rekao direktor TVG-a Alen Konjević, televizija taj novac nema.

- Ne vrati li TVG pozajmicu, protiv Picule i direktora televizije podnijet ću kaznene prijave. Moram štiti interese Grada i građana koji pune proračun. Da je Gradu sada na raspolaganju tih 676.000 kuna, lakše bi roditeljima školaraca isplatili subvencije za knjige, koje država više ne dijeli besplatno. – izjavio je Barišić.

Biviši gradnačelnik Picula nije želio komentirati Barišićeve navode, nazvavši ih podmetanjima pred sjednicu Gradskog vijeća.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2009/07/barisic-prijavljuje-piculu-jer-je-tvg-u-dao-676-000-kuna/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal